yourwaytotheicttop

  • Home
  • Beroepenwedstrijden

Beroepenwedstrijden

banner skilss

Op 15, 16 en 17 maart 2018 strijden de kandidaten om de titel beste Applicatieontwikkelaar en beste ICT-beheerder van Nederland. De winnaars ontvangen behalve eeuwige roem en glorie ook een studiebeurs van €2.500,- om hun ICT-carrière verder vorm te geven. Ga naar "Nomineren 2018' om je kandifdaten aan te melden. Zoals je bij de testimonials van de eerdere winnaars kan lezen, het is zeer de moeite waard! en kost maar heel even tijd om in te vullen!


Loket ICT organiseert sinds 2002 de ICT-beroepenwedstrijden. Steeds met het doel om vakmanschap en excellentie in het zonnetje te zetten. Met CA-ICT (het opleidingsfonds voor de ICT-arbeidsmarkt) als belangrijke partner. CA-ICT moedigt studenten namelijk aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte nog steeds hard nodig. De beroepenwedstrijden passen perfect bij deze talentontwikkeling. Vandaar dat CA-ICT dit jaar wederom betrokken is.


Samen met Loket ICT en het Netherlands Academy Support Centre (NASC) wordt inhoudelijke ondersteuning geboden bij het schrijven van de wedstrijden. Ook levert NASC expertise bij de uitvoering van zowel de kwalificatiewestrijden als de finales.Loket ICT organiseert sinds 2002 de ICT-beroepenwedstrijden. Steeds met het doel om vakmanschap en excellentie in het zonnetje te zetten. Met CA-ICT (het opleidingsfonds voor de ICT-arbeidsmarkt) als belangrijke partner. CA-ICT moedigt studenten namelijk aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte nog steeds hard nodig. De beroepenwedstrijden passen perfect bij deze talentontwikkeling. Vandaar dat CA-ICT dit jaar wederom betrokken is. Samen met Loket ICT en het Netherlands Academy Support Centre (NASC) wordt inhoudelijke ondersteuning geboden bij het schrijven van de wedstrijden. Ook levert NASC expertise bij de uitvoering van zowel de kwalificatiewestrijden als de finales.

Deze award wordt ter beschikking gesteld door CA-ICT en kan voor de winnaars uitstekend gebruikt worden voor de inhoudelijke voorbereidingen richting EuroSkills en/of WorldSkills. Klik hier voor meer informatie over Skills Heroes.

0
0
0
s2sdefault