yourwaytotheicttop

  • Home
  • Beroepenwedstrijden

Beroepenwedstrijden

banner skilss

Op 4-5-6 maart 2020strijden de kandidaten in leeuwarden om de titel beste Applicatie Ontwikkelaar en beste ICT-beheerder van Nederland. De nummers 1 en 2 ontvangen behalve eeuwige roem en glorie ook een studiebeurs van €2.500,- om hun ICT-carrière verder vorm te geven. Een CA-ICT Award. Deze award wordt ter beschikking gesteld door CA-ICT en kan door de winnaars uitstekend gebruikt worden voor bijvoorbeeld de inhoudelijke voorbereidingen richting EuroSkills en/of WorldSkills.Voor meer informatie over deze studiebeurzen, check de pagina van de CA-ICT Awards.


Loket ICT draagt sinds 2002 bij aan de organisatie en de uitvoering van de de ICT-beroepenwedstrijden; de laatste jaren bekend als Skills Heroes. Steeds met het doel om vakmanschap en excellentie in het zonnetje te zetten. Met CA-ICT als belangrijke partner; het opleidingsfonds voor de ICT-arbeidsmarkt. CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte nog steeds hard nodig. De beroepenwedstrijden passen perfect bij deze talentontwikkeling. Vandaar dat CA-ICT dit jaar wederom betrokken is.


Samen met Loket ICT biedt Stichting Praktijkleren inhoudelijke ondersteuning bij het schrijven van de wedstrijden. Ook levert Praktijkleren expertise bij de uitvoering van de finales. Daarnaast betrekken we samen met WorldSkills Netherlands graag oud-winnaars bij de jurering tijdens de wedstrijden.

0
0
0
s2sdefault