Nieuwsberichten

CA-ICT awards

Veel succes CA-ICT Award winnaars van 2016

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Nu en in de toekomst. Loket MBO ICT roept daarom docenten en praktijkopleiders al een aantal jaren op om ICT-talenten aan te melden die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. In 2016 leverde dat elf winnaars op, die met deze studiebeurs hun ICT-carrièrre verder vormgegeven hebben. Afgelopen maand leverden zij hun eindrapportage in.

Lees meer over: Veel succes CA-ICT Award winnaars van 2016

CA-ICT award winnaar Luuk Isbouts stelt zich voor

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Daarom stelt CA-ICT studiebeurzen ter waarde van €2.500 beschikbaar. Op 17 maart jongstleden won Luuk Isbouts de beroepenwedstrijd voor ICT-beheerders, waardoor hij in aanmerking komt voor een CA-ICT award. De komende twee jaar volgen we hem om te vernemen hoe de studiebeurs een bijdrage levert aan het verder vormgeven van zijn carrière.

Lees meer over: CA-ICT award winnaar Luuk Isbouts stelt zich voor

CA-ICT Awards 2018

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Wij riepen daarom docenten en praktijkopleiders op om hun ICT-talenten aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. De deadline voor aanmelding is verstreken. Binnenkort maken we de winnaars bekend.

Lees meer over: CA-ICT Awards 2018

CA-ICT Awards 2019

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Wij riepen daarom docenten en praktijkopleiders op om hun ICT-talenten aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. 

Lees meer over: CA-ICT Awards 2019