Nieuwsberichten

CA-ICT awards

Veel succes CA-ICT Award winnaars van 2016

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Nu en in de toekomst. Loket MBO ICT roept daarom docenten en praktijkopleiders al een aantal jaren op om ICT-talenten aan te melden die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. In 2016 leverde dat elf winnaars op, die met deze studiebeurs hun ICT-carrièrre verder vormgegeven hebben. Afgelopen maand leverden zij hun eindrapportage in.

Lees meer over: Veel succes CA-ICT Award winnaars van 2016

CA-ICT award winnaar Luuk Isbouts stelt zich voor

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Daarom stelt CA-ICT studiebeurzen ter waarde van €2.500 beschikbaar. Op 17 maart jongstleden won Luuk Isbouts de beroepenwedstrijd voor ICT-beheerders, waardoor hij in aanmerking komt voor een CA-ICT award. De komende twee jaar volgen we hem om te vernemen hoe de studiebeurs een bijdrage levert aan het verder vormgeven van zijn carrière.

Lees meer over: CA-ICT award winnaar Luuk Isbouts stelt zich voor

CA-ICT Awards 2018

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. ij roepen daarom docenten en praktijkopleiders op om ICT-talenten in 2018 aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. 

Lees meer over: CA-ICT Awards 2018

Winnaars CA-ICT Awards 2017

De afgelopen periode stelden we u de volgende vragen. Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Door werken en leren te combineren? Door door te stromen naar een hoger niveau? Of vanwege andere redenen? Gecombineerd met de oproep om uw talenten vooral te nomineren hebben zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers aangedragen. 

Lees meer over: Winnaars CA-ICT Awards 2017