Nieuwsberichten

CA-ICT awards

CA-ICT award winnaar Luuk Isbouts stelt zich voor

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Daarom stelt CA-ICT studiebeurzen ter waarde van €2.500 beschikbaar. Op 17 maart jongstleden won Luuk Isbouts de beroepenwedstrijd voor ICT-beheerders, waardoor hij in aanmerking komt voor een CA-ICT award. De komende twee jaar volgen we hem om te vernemen hoe de studiebeurs een bijdrage levert aan het verder vormgeven van zijn carrière.

Lees meer over: CA-ICT award winnaar Luuk Isbouts stelt zich voor

CA-ICT Awards 2018

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. ij roepen daarom docenten en praktijkopleiders op om ICT-talenten in 2018 aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. 

Lees meer over: CA-ICT Awards 2018

Winnaars CA-ICT Awards 2017

De afgelopen periode stelden we u de volgende vragen. Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Door werken en leren te combineren? Door door te stromen naar een hoger niveau? Of vanwege andere redenen? Gecombineerd met de oproep om uw talenten vooral te nomineren hebben zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers aangedragen. 

Lees meer over: Winnaars CA-ICT Awards 2017

IT Talent Grants 2017

De vraag naar getalenteerde ICT-professionals is groter dan het aanbod. De Human Capital Agenda ICT heeft als doel hier verandering in te brengen. Eén van de initiatieven die daaraan bijdraagt, is het beurzenprogramma van Dutch Digital Delta. De IT Talent Grants richten zich op talentvolle studenten die een ICT-gerelateerde opleiding volgen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau. Bedrijven of organisaties bieden studenten middels een beurs de kans om zich, in aanvulling op hun opleiding, verder te ontwikkelen als ICT-professional. Een beurs kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het bekostigen van een (vervolg)opleiding, het bezoeken van een congres, het opdoen van ervaring op de werkvloer, maar ook het ontwikkelen van innovatieve ideeën. 

banner talentitgrants

CGI, Global Knowledge en CA-ICT hebben zes studiebeurzen ter beschikking gesteld aan onderstaande talenten. Van harte gefeliciteerd met het winnen van een studiebeurs ter waarde van €2.500: 

 awarduitreiking2017