Nieuwsberichten

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Nu en in de toekomst. Loket MBO ICT roept daarom docenten en praktijkopleiders al een aantal jaren op om ICT-talenten aan te melden die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. In 2016 leverde dat elf winnaars op, die met deze studiebeurs hun ICT-carrièrre verder vormgegeven hebben. Afgelopen maand leverden zij hun eindrapportage in.

chanteefinal 
HBL 5709final 
René kleinfinal  sefafinal 
 Jurre kleinfinal  Rens kleinfinal  award2016final HBL 5683final 
 alifinal  HBL 5687final  michaelfinal  Rik kleinfinal

 

Twee jaar lang hebben we Chantee Washington, Ali Amiri, Tim Bruntink, René Buunk, Niels Grandia, Michael Hajjar, Jurre de Jongh, Jos Schrage, Rens Vlemmings, Rik van de Wiel en Sefa Küçükdemirci gevolgd in hun rol als ICT-ambassadeur en gezien hoe zij de studiebeurs gebruikten om vorm te geven aan hun loopbaan. Van de aanschaf van een laptop tot bekostiging van een vervolgstudie op het hbo. Ook werd de studiebeurs gebruikt om te investeren in een eigen bedrijf. Anderen betaalden er certificeringstrajecten van. Geld dat uiteindelijk goed besteed is, omdat het een impuls aan diverse ICT-carrières heeft gegeven.

banner caict awards2

Mede namens CA-ICT bedanken we alle winnaars voor hun inspanningen in hun rol als ICT-ambassadeur en uiteraard wensen we iedereen heel veel succes toe in de toekomst. Wilt u de carrière van uw student of stagiair ook een impuls geven? U kunt hier uw talenten nomineren om in aanmerking te komen voor een CA-ICT Award.