Nieuwsberichten

Cybersecurity

Unieke samenwerking binnen Innovatielab Cyber Security

Unaniem enthousiast zijn ze, de studenten, docenten en bedrijven die het komende studiejaar deelnemen aan het Innovatielab Cyber Security te Amsterdam. Binnen het Innovatielab wordt intensief samengewerkt aan voor ondernemingen actuele vraagstukken rond digitale veiligheid en de bestrijding van cybercriminaliteit. 

Lees meer over: Unieke samenwerking binnen Innovatielab Cyber Security

Keuzedeel Veilig Programmeren voorlopig goedgekeurd

Vanuit het partnership Cybersecurity MRA kijgen we het bericht dat het keuzedeel Veilig Programmeren is voorgelegd aan de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en voorlopig is goedgekeurd. Het keuzedeel voldoet aan het toetsingskader en zal in april worden besproken door sectorkamer ICT & Creatieve Industrie, waarna het bestuur van SBB het kan legitimeren zodat de minister op 1 juli definitief haar akkoord kan geven.

Lees meer over: Keuzedeel Veilig Programmeren voorlopig goedgekeurd

Masterclass Cyber Security Specialist

Op woensdag 24 februari aanstaande organiseert Cyber Security Centre MRA van 15:00 tot 18:00 uur de Masterclass ICT Security. Deze vindt plaats bij Hewlett Packard Enterprise op Startbaan 16 te Amstelveen. Tijdens deze masterclass wordt ingegaan op de eerste minor binnen het middelbaar beroepsonderwijs op het gebied van Cyber Security. Gastsprekers zijn Marcel Spruit (lector Cyber Security & Safety) en Fred van Noord (Platform voor Informatiebeveiliging)

Lees meer over: Masterclass Cyber Security Specialist