yourwaytotheicttop

CA-ICT Awards

CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Wij roepen daarom docenten en praktijkopleiders op om ICT-talenten in 2018 aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor de CA-ICT Award in de vorm van een studiebeurs. Om kans te maken op deze award is alleen een aanmelding voldoende. CA-ICT selecteert uit de nominaties en kent de awards toe. Studenten die een CA-ICT award krijgen toegekend worden bovendien ook meteen uitgenodigd om aan de Skill Heroes mee te doen.


Voor de nominatie stellen we enkele vragen over uw student of stagiair. Heeft deze een mooie prestatie geleverd of heeft uw student het werken en leren knap weten te combineren? Wellicht is de student aan het doorstromen naar een hoger niveau? Meerdere redenen kunnen aanleiding zijn om te nomineren. Veel talenten gingen voor en zowel praktijkopleiders als docenten hebben hun kanjers al met succes aangedragen. Met de studiebeurs die aan deze award verbonden is, hebben de winnaars hun talent verder kunnen ontwikkelen via cursussen en een vervolgopleidingen. Zeer de moeite waard dus!

U kunt tot 1 september 2019 iemand nomineren voor de CA-ICT Awards in de eerste drie van de volgende categorieën: 
Climbers, Active Learners, Challengers en Masters. 

De Masters zijn winnaars van Skills Heroes, de beroepenwedstrijden in de categoriëen Applicatieontwikkelaar en ICT beheerder en worden tijdens de beroepenwedstrijden gelouwerd. Voor de selectie in de eerste drie categorieën doen we een beroep op u. Geinteresseerd? Mail ons voor meer informatie.


Meld uw kandidaten bij Nomineren!

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault