yourwaytotheicttop

Bo Schutte

CA ICT– Update juli 2019 –

Creatief, oog voor design, optimistisch en een tikkeltje eigenwijs. Zo zou ik mijzelf omschrijven. Ik ben 21 jaar en ik heb inmiddels de opleiding Mediavormgeving op Het Graafschap college in Doetinchem afgerond. Nu volg ik de HBO opleiding communicatie en multimedia design op de Hogeschool Arnhem/Nijmegen. Sterker nog, ik heb mijn propedeuse al gehaald en daar ben ik natuurlijk heel trots op.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Chanelfa Verwijk

CA ICT– Update juli 2019 –

Ik ben 29 jaar oud en woon in Uithoorn samen met mijn partner en mijn dochter. Ik studeer Applicatie Ontwikkelaar niveau 4 op het ROC van Amsterdam, MBO College Hilversum. In mijn tweede jaar deed ik mee aan de CA-ICT Awards en kwam daarmee in dit lijstje trotse winnaars. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie en ben ik begonnen aan mijn examinerende stage bij Centrale diensten ICT ROCvA-ROCvF.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Dennis Snijder

CA ICT– update 2019 -

Ik ben nu 22 jaar oud en houd me al meer dan tien jaar bezig met het ontwikkelen van games en het assembleren van computers. Toen ik net 15 was, kreeg ik mijn eerste ICT baantje bij een klein marketing bureau. Hier heb ik een hoop geleerd over software ontwikkeling en de processen van online marketing. Afgelopen jaren heb ik de opleiding ICT Medewerker.(niveau 2) en ICT-opleiding op niveau 4 afgerond. Die laatste heb ik versneld afgerond door een jaar over te slaan. ROC Midden-Nederland heeft mij hierbij zeer goed begeleid en ik wil ze hier graag nogmaals bedanken. Ik volg nu de HBO-ICT opleiding Business IT & Management aan de Hogeschool in Utrecht. Komend jaar ga ik me hier verder specialiseren.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault