yourwaytotheicttop

Prajeban Krishnapillai

CA ICT– Update juli 2019 –

Ik heb eerst praktijkonderwijs gedaan en daarna het diploma ICT Medewerker behaald; een MBO-opleiding op niveau 2. Dit traject heb ik in een jaar afgerond. Vervolgens heb ik de opleiding Medewerker Beheer ICT in een jaar afgerond zodat ik door kon stromen naar niveau 4. Op dit moment volg ik de opleiding ICT en Mediabeheer aan ROC Midden Nederland. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Stichting de Kleine Prins te Utrecht. Daarnaast heb ik op de Mytylschool gewerkt op de afdeling ICT.


Na een leerzame stage ben ik weer vijf dagen naar school gegaan. Ik ben mij verder gaan verdiepen in Powershell, IoT , Cico en Windows server. De groei van Microsoft Windows vind ik indrukwekkend. Samen met twee medestudenten heb ik mee gedaan aan het excellentie programma IoT. Hierin ontwikkelden wij een beveiligingscamera met gezichtsherkenning voor de schoolliften. Tijdens dit project heb ik veel gewerkt met Pyton en Ubuntu op Raspberry Pi. Met deze proef hebben wij het IoT certificaat behaald. Het werken met een Linux systeem zoals Ubuntu vind ik dan ook heel leuk..


Ik heb het goede nieuws al gehoord dat ik door ga naar het laatste jaar van mijn opleiding. Hiervoor moet ik een goed stagebedrijf vinden. Ik ben nog aan het oriënteren om HBO te gaan doen. Misschien kom ik nog op nieuwe ideeën tijdens mijn stage.


Het lijkt pas kort geleden dat ik deze CA-ICT award heb gewonnen maar het is al weer twee jaar! Intussen ga ik al naar mijn examenjaar doe ik mijn best en dat zal ik blijven doen. Ik wil nogmaals mijn school en mijn docenten bedanken die mij hier voor gekozen hadden. Natuurlijk heb ik alles zoveel mogelijk, naast mijn familie, vrienden en medestudenten, gedeeld via Linkedin, Facebook, Rocmn.nl, Twitter, ROCMN en mijn Facebook pagina!

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault