Dennis Snijder

CA ICT– update 2019 -

Ik ben nu 22 jaar oud en houd me al meer dan tien jaar bezig met het ontwikkelen van games en het assembleren van computers. Toen ik net 15 was, kreeg ik mijn eerste ICT baantje bij een klein marketing bureau. Hier heb ik een hoop geleerd over software ontwikkeling en de processen van online marketing. Afgelopen jaren heb ik de opleiding ICT Medewerker.(niveau 2) en ICT-opleiding op niveau 4 afgerond. Die laatste heb ik versneld afgerond door een jaar over te slaan. ROC Midden-Nederland heeft mij hierbij zeer goed begeleid en ik wil ze hier graag nogmaals bedanken. Ik volg nu de HBO-ICT opleiding Business IT & Management aan de Hogeschool in Utrecht. Komend jaar ga ik me hier verder specialiseren.


In de afgelopen tijd ben ik bezig geweest met een groot schoolproject waarbij ik een bedrijf moest zoeken waarin ik een onderzoek kon doen om te kijken of bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter kunnen lopen door middel van IT. Naast mijn studie ben ik ook druk bezig met een eigen project waarbij ik een SaaS oplossing bouw voor de industriële productiebranche. Hierbij moet je denken aan onder andere Werkorder Management en Materiaal Management. Door deze opdracht heb ik veel geleerd over hoe proces-optimalisatie in de praktijk echt in zijn werk gaat. Wat ik erg interessant vond was het draagvlak dat nodig is bij het implementeren van een nieuwe ICT-oplossing.


Verder ben ik erg druk geweest met DevOps innovaties zoals Docker en Kubernetes. Ik ben dit aan het implementeren in mijn eigen projecten. Hierdoor leer ik er erg veel van! In de komende maanden wil ik zeker een eerste versie van mijn eigen SaaS software geïmplementeerd hebben voor een aantal klanten. Hierbij wil ik een soort van pilot fase starten en vanuit daar groeien naar een volledig commercieel product.


Aan mijn medestudenten heb ik al meerdere keren verteld dat ik CA-ICT ambassadeur ben. Ook heb ik meerdere malen aan de groep mijn verhaal verteld over mijn doorstromen en welke kansen er geboden worden wanneer je zo een traject aangaat. Kortom: heel erg bedankt voor deze ervaring bij CA-ICT!

Tags: MBO, HBO

0
0
0
s2sdefault