Safaa Houri

CA ICTIk werk op dit moment bij Fujitsu als medewerker op de servicedesk. De afgelopen periode heb ik diverse diploma’s en certificaten behaald: NT2 certificaat; Assistent arbeidsmarktgekwalicifeerd (niveau 1); ICT Medewerker (niveau 2); Medewerker Beheer ICT (niveau 3); ICT-beheerder (niveau 4). Op dit moment ben ik bezig met het behalen van mijn ITIL-certificering.


Tijdens al deze opleidingen heb ik veel vakkennis opgedaan. Vooral de ontwikkeling van apps die steeds meer op afstand beheertaken kunnen faciliteren, heeft me getroffen. Zelfs routers kunnen worden ingesteld via apps. Daarnaast heb ik geleerd om efficiënt samen te werken en om vooral kalm te blijven in je werk. Hoe moeilijk het project ook is. Ook als je onder tijdsdruk staat. Tijdens al deze opleidingen heb ik veel vakkennis opgedaan. Vooral de ontwikkeling van apps die steeds meer op afstand beheertaken kunnen faciliteren, heeft me getroffen. Zelfs routers kunnen worden ingesteld via apps.


Daarnaast heb ik geleerd om efficiënt samen te werken en om vooral kalm te blijven in je werk. Hoe moeilijk het project ook is. Ook als je onder tijdsdruk staat. Het is een eer om ICT-ambassadeur te zijn en het is vooral leuk om te zien dat je werk en inzet gewaardeerd wordt. Het lijkt me ook een motivatie voor andere studenten om extra hun best te doen en om vooral verder te studeren.

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault