Bo Schutte

CA ICTCreatief, oog voor design, optimistisch en een tikkeltje eigenwijs. Zo zou ik mijzelf omschrijven. Ik ben 19 jaar en ik volg de opleiding Mediavormgeving op Het Graafschap college in Doetinchem.


Het mooie van die opleiding is dat je niet alleen leert ontwerpen, je leert ook hoe je een website in elkaar moet zetten met HTML, CSS, Adobe Creative Suite en Wordpress. Een goed concept verdient een goede vormgeving. Daar werk ik graag aan. Mijn specialiteit is dan vooral bezig zijn in de Adobe programma‚Äôs. Ik ben al vier jaar actief in de grafische wereld en heb al met verschillende wedstrijden mee gedaan. Voorbeelden daarvan zijn Skills Talents en Skills Heroes.


Ook zette ik begin dit jaar mijn eigen grafisch designbureau op: By Bo. Daar neem ik al een kijkje in de echte wereld. Omdat ik al veel ervaring heb op grafisch gebied, wil ik dit graag doorgeven aan anderen die dezelfde passie hebben voor het vak. Daarom weet ik ook al wat ik na deze opleiding wil gaan doen; de docentenopleiding op ArtEZ.

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault