Rens Vlemmings

CA ICT– Update juli 2019 –

Ik ben 21 jaar en heb in 2017 ICT-beheerder niveau 4 op het ROC ter AA in Helmond afgerond. Via HBO ICT opleiding op Fontys Hogeschool in Eindhoven ben ik nu doorgegaan naar Zuyd Hogeschool in Heerlen voor mijn Associate Degree Information Technology, It Service Officer. In 2016 heb ik al eens een CA-ICT Award gewonnen omdat ik tweede was geworden tijdens de landelijke finale ICT Beheer tijdens Skills Heroes. Die beurs heb ik voor een stukje gebruikt om mijn eigen bedrijf Nerenco op te richten.


In 2017 heb ik weer mee mogen doen aan de CA-ICT Awards. Omdat ik toen de finale gewonnen heb, won ik opnieuw een studiebeurs. Ook mocht ik dankzij die gouden medaille naar World Skills in Abu Dhabi. Na een aantal dagen zweten en hard werken ben ik daar uiteindelijk op de 25e plaats van de wereldranglijst beland van opgroeiende IT Network System Administrators. Ik heb toen de meeste punten behaald met de onderdelen Linux en troubleshooting.


Natuurlijk ben ik trots dat ik nu in meerdere rijtjes van de Awards mag staan!


De studiebeurs heb ik gebruikt om mijn horizon binnen de ICT verder te verbreden via cursussen en trainingen. Intussen heb ik de afgelopen periode geïnvesteerd in het behalen van certificering zoals Requirements Engineering, IT services, Connectivity, Projectmanagement en Methodisch handelen. Nu ben ik bezig met LPIC1, verdiep ik me in scripting en items die betrekking hebben op de werking van draadloze netwerken. Bij Casino Admiral werk ik nu aan de testing van 5G, het nog snellere draadloze netwerk!


Ik vind het geweldig om een voorbeeld te zijn voor de aanstaande ICT’ers, ik wil graag helpen met het bevorderen van ICT bij de jongeren. Ik heb het uiteraard gedeeld op mijn social media zoals Facebook. Het is dan ook nog eens super om hiermee in de pers te komen!


Tags: MBO, HBO

0
0
0
s2sdefault