Dylan Hiemstra

CA ICTIk ben 20 jaar en ik kom uit Leeuwarden. Sinds mijn 14e ben ik al bezig met programmeren. Wat begon als een hobby is uiteindelijk mijn grote passie geworden. Ik begon met het maken van simpele HTML-websites.


Daarna wilde ik mijzelf wat meer uitdagen en leerde ik PHP en JavaScript. Al snel wist ik dat ik de opleiding Applicatie Ontwikkelaar aan ROC Friese Poort wilde gaan doen. Mijn vooropleiding was helaas niet voldoende om meteen in niveau 4 in te stromen. Daarom begon ik met ICT Medewerker op niveau 2. Deze opleiding ging mij vrij makkelijk af, waardoor ik deze versneld afgerond heb. Om daarna te kunnen starten met Applicatie Ontwikkelaar moest ik een intakegesprek doen. Daarna volgde een assessment om mijn vakinhoudelijke capaciteiten te testen. 


Nadat ik deze test goed had afgerond en ik ook een positief advies van mijn decaan had gekregen, werd ik toegelaten tot de opleiding. Ondertussen zit ik al in de examenklas, ben ik 1e geworden bij de wedstrijd Applicatie Ontwikkelaar van Skills Heroes, werk ik als Webdeveloper bij Stukje Design en ben ik 2 jaar lang de ICT-ambassadeur van CA-ICT.

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault