yourwaytotheicttop

Dion Grendelman

Met Skills Heroes 2019 heb ik meegedaan voor “de beste applicatie ontwikkelaar” en ben ik op de 3e plek geëindigs. Ook in deze periode doe ik mee met Alfa’s goud. Dit is een wedstrijd voor de beste student van het Alfa College en hierbij sta ik nu in de finale. Verder heb ik me zeer verdiept in mijn stage. Hierbij ben ik nu de hoofdapplicatieontwikkelaar en onderhoud ik daar +75 websites. Tevens heb ik in de afgelopen periode een drukke tijd met mijn eigen bedrijf. Hierbij komen er nu veel nieuwe klanten bij door mond tot mond reclame.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Dylan Bos

Met Skills Heroes 2019 ben ik tweede “beste applicatie ontwikkelaar” geworden. Ik heb er een Linked-in post over geplaatst. Maar nu wil ik eerst mijn stage bij FOXXL Hosting afronden en snel afstuderen zodat ik aan het werk kan!

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Enrico de Bil

Tijdens de laatste editie van Skills Heroes, de beroepenwedstrijden voor studenten uit het middelbaar beroepsonderwijs, won Enrico de Bil de felbegeerde titel van beste ICT-beheerder. Een unieke prestatie, waarmee hij een studiebeurs ter waarde van €2.500 heeft gewonnen van CA-ICT. De komende twee jaren gaan we hem volgen en doet hij verslag van wat hij allemaal met die studiebeurs gaat doen. Wij stelden hem alvast wat vragen om nader kennis met hem te maken.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault
  • 1
  • 2