Jörn-Peter Steinmann

Toen ik kennismaakte met de systeembeheerder van mijn school, wist ik het al. ICT is de vakrichting die ik later zou gaan beoefenen. Nu dertien jaar later ben ik tweede geworden in de strijd om beste ICT-beheerder!

Wat is de belangrijkste leerervaring die je de afgelopen periode hebt opgedaan? Op dit moment ben ik mijn opleiding ICT beheer niveau 4 aan het afronden. In de ICT veranderd alles heel snel. En als ik terugkijk op de afgelopen 3 jaar kan ik zien dat de sprongen steeds groter worden. In de techniek, maar ook op persoonlijk vlak. Een jaar geleden wist ik nog niet welke van de vele specialisaties binnen de ICT ik wilde gaan beoefenen. Mijn ervaring is dat je er nooit alleen voor staat. De afgelopen jaren heb ik kunnen genieten van de ondersteuning van alle vakdocenten van het ROC Midden Nederland. Zonder hen had ik dit niet kunnen bereiken.

Hoe gaat het straks verder met jou als ‘ambassadeur’ voor het ICT-beroepsonderwijs? Met de toekomst in het vizier, zijn de vervolgplannen al gemaakt. Ik heb een functie als Cyber security specialist geaccepteerd. En ga naast die functie ook een in september de HBO opleiding: System Network & Cloud engineer starten bij de Hogeschool Utrecht.

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault