Dylan Bos

Met Skills Heroes 2019 ben ik tweede “beste applicatie ontwikkelaar” geworden. Ik heb er een Linked-in post over geplaatst. Maar nu wil ik eerst mijn stage bij FOXXL Hosting afronden en snel afstuderen zodat ik aan het werk kan!

Wat is de belangrijkste leerervaring die je de afgelopen periode hebt opgedaan? Ik heb stage gelopen bij J.Ottenheijm in Helmond en nu bij FOXXL Hosting in Horst. Ik heb geleerd hoe .NET Core werkt met alles wat erbij hoort. Ik ben nu bekend met MVC, Entity framework en code first database migrations.

Welk ICT-nieuws heeft jou het meest getroffen? Github is nu overgenomen door Microsoft dus ik ben erg benieuwd wat zij er mee gaan doen. Microsoft’s Edge browser gaat nu over op Chromium wat er voor zorgt dat de browser niet meer achterloopt in webtechnieken.

Hoe is het om ‘ambassadeur’ voor het ICT-beroepsonderwijs te zijn? Ik heb er een Linked-in post over geplaatst, waarin ik vertel dat ik 2e ben geworden bij Skills Heroes op het gebied van software development en dat ik een studiebeurs van CA-ICT heb gewonnen. Ik ga nu eerst mijn stage afronden zodat ik mijn diploma heb behaald. Daarna wil ik zo snel mogelijk een vaste baan vinden en als het mogelijk is daarbij misschien een thuisstudie HBO.

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault