Dion Grendelman

Met Skills Heroes 2019 heb ik meegedaan voor “de beste applicatie ontwikkelaar” en ben ik op de 3e plek geëindigd. Ook in deze periode doe ik mee met Alfa’s goud. Dit is een wedstrijd voor de beste student van het Alfa College en hierbij sta ik nu in de finale. Verder heb ik me zeer verdiept in mijn stage. Hierbij ben ik nu de hoofdapplicatieontwikkelaar en onderhoud ik daar +75 websites. Tevens heb ik in de afgelopen periode een drukke tijd met mijn eigen bedrijf. Hierbij komen er nu veel nieuwe klanten bij door mond tot mond reclame.

Wat is de belangrijkste leerervaring die je de afgelopen periode hebt opgedaan? Skills Heroes wedstrijd heeft me laten zien dat er op mijn gebied meer mogelijk is dan ik zelf dacht. Ik ben recent gevraagd om hoger op te gaan bij mijn stage en hierbij een betere rol te vervullen. Dit is nu ook zo met mijn bedrijf: groter dan het ooit was en ik zie nu veel meer mogelijkheden.

Welk ICT-nieuws heeft jou het meest getroffen? Voor mij is dit nu Tesla Model Y. Ik heb recent in de Model 3 gezetn en het nieuws omtrent de nieuwe Model Y gevolgd. Deze heeft zijn focus gelegd op de sensoren. Het kan 360 graden romdkijken via de camera’s en tot 160m voorspellen wat er gaat gebeuren. Dit is een grote stap naar de toekomst. Het zou veel veiliger zijn als alle autos automatisch konden rijden en er “geen” menselijke fouten meer mogelijk zijn.

Hoe is het om ‘ambassadeur’ voor het ICT-beroepsonderwijs te zijn? Momenteel heb ik het nog voor me gehouden aangezien ik nog niet veel wist over “de award” en het “ambassadeur zijn”. De award werd door familie en klanten warm ontvangen. Hierbij heb ik zeer veel positieve reacties gehad. Dus het zal vanzelf zijn werk gaan doen. Mijn stage loopt ook nog even door en dat wordt ook deels mijn werk.. Maar ik wil ook voldoende tijd in mijn eigen bedrijf stoppen. Straks wil ik graag 50/50 gaan doen: bijv s ochtend’s als applicatieontwikkelaar en s'middags met mijn eigen ICT bedrijf. Mijn doel is om meer ervaring op te doen met beide. Mijn eigen bedrijf ComplexPC Hardenberg (>500 particuliere klanten) wil ik groter maken, denk hierbij ook aan een ondernemershuis of bijeenkomsten organiseren.

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault