Merijn Lioen

In de afgelopen periode heb ik vier certificaten behaald van Microsoft. De twee belangrijkste voor mij zijn: Software Development Fundamentals en Introduction to Programming Using JavaScript. Deze zijn belangrijker dan de andere twee omdat deze te maken hebben met het ontwikkelen van applicaties.

Voor een bekende maar niet nader te noemen bezorgdienst heb ik zelfstandig een website voor een campagne mogen maken. Deze campagne was bedoeld om een samenwerking met de productie van een Hollywood film bekend te maken. Om deze website tot stand te brengen heb ik gebruik gemaakt van het JavaScript Framework React. Het onder tijdsdruk en zelfstandig tot stand brengen van deze campagne website was voor mij een grote leerervaring.

Bij mijn huidige stage- en werkplek CanvasHeroes maken wij veel gebruik van React. In het afgelopen jaar heeft Facebook, de ontwikkelaar van React, een update uitgebracht voor React Hooks. Deze zogenoemde “Hooks” maken het mogelijk om gemakkelijk de staat van React Components te manipuleren. Ook is het makkelijker om de levenscyclus van je React applicatie te beheren. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk functies uitvoeren op het moment dat er een component is geladen of juist Event Listeners opruimen op het moment dat deze niet meer gebruikt worden.

In de komende zes maanden zou ik graag mijn diploma Media en Applicatie Ontwikkeling Niveau 4 bij ROC Horizon College in ontvangst willen nemen en vervolgens meer werkervaring opdoen bij mijn huidige stagebedrijf. Hier zou ik mijzelf graag verder willen ontwikkelen in Front-end Development. Verder wil ik mijzelf goed voorbereiden op de EuroSkills in Graz in Oostenrijk, spannend!

Tags: MBO

0
0
0
s2sdefault