Luc Meijer

Ik volg de opleiding Computer Software Engineering op de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment loop ik stage bij BIT Students. Daar werk ik als projectmanager en developer (zowel front-end als back-end). Ik zorg er o.a. voor dat onze processen op het gebied van software development zo transparant mogelijk zijn voor onze klanten. Dit doen we door continu onze scrum methodieken te verbeteren. 

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Dennis Berkhof

Ik doe de opleiding Software Engineering op de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Ik heb SIT opgericht, de studievereniging voor de HBO-ICT opleiding van HvA. Daarnaast loopt ik stage bij BIT Students. Daar ben ik actief als frontend developer. Ik help mee bij de verdere uitbouw van  BIT Students. Met BIT Students bouwen wij technische innovaties voor bedrijven. Daarnaast ben ik ook bezig met het oprichten van een BIT Academy. 

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Marco van der Werf

Ik studeer Computer Science aan de Universiteit van Utrecht en ik werk bij BIT students. Deze organisatie bestaat ondertussen anderhalf jaar. We zijn inmiddels met 25 collega's en willen in het aankomende half jaar naar 40 doorgroeien. Verder zijn we bezig met het inrichten van een eigen HBO-waardige opleiding onder de noemer BIT academy.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Heiko van der Heijden

Ik doe de opleiding Informatica op NHL Hogeschool te Leeuwarden. Ik ben op dit moment aan het afstuderen bij de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben C++, GNU/Linux programmeur en onderzoeker voor ALICE Collaboration. Op dit moment ben ik aan het afstuderen. Deze maand verdedig ik mijn afstudeeropdracht. Ik heb een load balancer voor de ALICE detector ontwikkeld. Dit is een 10.000 ton detector aan de Large Hadron Collider (deeltjesversneller) op het CERN.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Hilde Weerts

Ik volg de master Data Science in Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na het afronden van de bachelor Technische Bedrijfskunde besloot ik over te stappen naar Data Science. Het mooie aan dit vakgebied vind ik dat de ontwikkelingen erg snel gaan. Zo is er altijd iets nieuws te leren. De toepassingen zijn oneindig; van high tech giganten, tot innovatieve startups en goede doelen. Daar word ik enthousiast van. 

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Meer artikelen...

  • 1
  • 2