Patrick Haak

– update 2019 –

Ik ben 32 jaar en heb Information Security Management (ISM) gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Naast mijn studie werkte ik ondertussen alweer elf jaar bij Trigion als objectbeveiliger. In juni 2017 werd ik door mijn studieloopbaanbegeleidster benaderd dat ik door het docententeam naar voren was geschoven voor een zogeheten Talent Grant. Ik voelde mij hier eerlijk gezegd in eerste instantie een beetje ongemakkelijk bij, omdat er wat mij betreft genoeg andere mensen ook voor in aanmerking zouden komen. Uiteraard ben ik bijzonder blij met de door Global Knowledge ter beschikking gestelde beurs!

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Luc Meijer

– update 2019 –

Ik heb de opleiding HBO-ICT Software Engineering op de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Al tijdens mijn opleiding ben ik een stage gaan doen bij BIT Students. Daar werk ik nu als projectmanager, developer (zowel front-end als back-end) en docent. Ik zorg er o.a. voor dat onze processen op het gebied van software ontwikkeling zo transparant mogelijk zijn voor onze klanten. Dit doen we door continu onze scrum methodieken te verbeteren. Ook werk ik onder andere als begeleider voor eerstejaars studenten op het ROC van Flevoland in Almere. Ik probeer hen op te leiden tot BIT Student door zowel hun technische als persoonlijke vaardigheden bij te spijkeren.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Hilde Weerts

– update juli 2019 –

Ik ben afgestudeerd in Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Na het eerder afronden van de bachelor Technische Bedrijfskunde besloot ik over te stappen naar Data Science. Het mooie aan dit vakgebied vind ik dat de ontwikkelingen erg snel gaan. De toepassingen zijn oneindig; van high tech giganten, tot innovatieve startups en goede doelen. Daar word ik enthousiast van! Na het in ontvangst nemen van de Award in 2017 ben ik eerst bezig geweest met het afronden van de laatste vakken van mijn master in Data Science . Deze zijn gerelateerd aan algoritmes, information retrieval, visualisatie en process mining. Daarnaast was ik al geïnteresseerd in responsible data mining, gericht op rechtvaardigheid en transparantie binnen het vergaren van data. Zo heb ik een klein onderzoekje gedaan naar hoe we in de toekomst discriminatie van algoritmes kunnen meten en voorkomen. Wat me treft is hoe technologie impact kan hebben op mens en maatschappij.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault
  • 1
  • 2