Luc Meijer

Ik volg de opleiding Computer Software Engineering op de Hogeschool van Amsterdam. Op dit moment loop ik stage bij BIT Students. Daar werk ik als projectmanager en developer (zowel front-end als back-end). Ik zorg er o.a. voor dat onze processen op het gebied van software development zo transparant mogelijk zijn voor onze klanten. Dit doen we door continu onze scrum methodieken te verbeteren. 


Ik heb geen diploma's of certificaten behaald. Wel ben ik trots op het feit dat ik in deT500 van 2017 sta. De lijst van 500 meest getalenteerde personen onder de 25 die binnen de wereld van de digitale beroepen werken. Sinds kort werk ik als begeleider voor eerstejaars studenten op het ROC van Flevoland in Almere. Ik probeer hen op te leiden tot BIT Student door zowel hun technische als persoonlijke vaardigheden bij te spijkeren. Daarnaast leer ik ook nog steeds erg veel als projectmanager en developer bij BIT Students.


Ik ben erg onder de indruk van de nieuwe facial recognition technologie die Apple aan hun nieuwe iPhone X heeft toegevoegd. Verder wil ik mij graag meer gaan ontwikkelen tot ondernemer en zou graag een initiatief binnen de techniek willen starten. Ik wil daar de door CA-ICT ter beschikking gestelde studiebeurs mede voor gaan gebruiken.

Tags: HBO

0
0
0
s2sdefault