yourwaytotheicttop

De eerste 2020 winnaars: doelgericht en enthousiast

In maart vonden in het WTC te Leeuwarden de finales van Skills Heroes plaats. Na drie dagen competitie waren de winnaars van de ICT-beroepenwedstrijden bekend en daarmee ook de winnaars van de eerste CA-ICT Awards in 2020; een studiebeurs van €2.500. In opdracht van CA-ICT volgen we de winnaars van een CA-ICT Award twee jaar lang en doen we verslag van hun ontwikkeling binnen het ICT-vakgebied. Uiteraard zijn we daarbij enorm benieuwd hoe zij de studiebeurs in gaan zetten. 

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Nieuwe cijfers onderwijs en arbeidsmarkt pr-eDICT

Winnaars Skills Heroes 2020 zijn bekend

De afgelopen dagen vonden in het WTC te Leeuwarden de finales van Skills Heroes plaats. Na drie dagen met elkaar de competitie te zijn aangegaan, zijn de winnaars van de ICT-beroepenwedstrijden bekend. Hiermee weten we ook wie er een CA-ICT Award hebben gewonnen; een studiebeurs van €2.500, ter beschikking gesteld door CA-ICT.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

In memoriam Jos de Goey

Afgelopen weekend ontvingen we het schokkende bericht van het overlijden van Jos de Goey; algemeen directeur van WorldSkills Netherlands en de president van WorldSkills International. Vanuit Loket ICT werken we al meer dan 15 jaar samen met WorldSkills Netherlands bij de invulling en de uitvoering van de ICT-beroepenwedstrijden. Vanuit die rol hebben we Jos leren kennen als een gedreven en prettige samenwerkingspartner die het begrip 'beroepenwedstrijd' op de kaart heeft gezet in Nederland. Wij wensen de familie en de directe collega's van Jos veel sterkte toe de komende tijd.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Meer artikelen...