yourwaytotheicttop

Project Hybride Docent gepresenteerd tijdens ECP-jaarcongres

Tijdens het Jaarcongres van ECP is vanuit de Human Capital Agenda ICT het project Hybride Docent gepresenteerd. Na een periode van verkenning was dit het moment voor Ben Visscher van ROC van Amsterdam, Theo Ribbink van Isential en Louis Spaninks van CA-ICT om de beoogde doelstellingen toe te lichten en een start te maken met het project.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Winnaars CA-ICT Awards 2018 bekend

De afgelopen periode stelden we u de volgende vragen. Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Door werken en leren te combineren? Door door te stromen naar een hoger niveau? Of vanwege andere redenen? Gecombineerd met de oproep om uw talenten vooral te nomineren hebben zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers aangedragen. 

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Stichting Praktijkleren continueert activiteiten Loket ICT

Stichting Praktijkleren continueert de werkzaamheden van Netherlands Academy Support Centre op het gebied van het bevorderen van marktconforme kennis en certificering. In het verlengde hiervan heeft CA-ICT Stichting Praktijkleren gevraagd om ook de activiteiten gerelateerd aan Loket ICT een vervolg te geven.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault

Diplomavergelijking LPI geactualiseerd

Zoals u weet vergelijken wij de inhoud van reguliere ICT-kwalificaties met de inhoud van ICT-certificeringen. Zo krijgen onderwijs, bedrijfsleven en studenten inzicht in hoe onderdelen van ICT-diploma's inhoudelijk verwant zijn met ICT-certificeringen. Afgelopen periode hebben Loket ICT en Linux Professional Institute (LPI) samengewerkt aan een actualisering van de bestaande diplomavergelijking.

Lees meer

0
0
0
s2sdefault