CA-ICT Awards

Net als in voorgaande jaren moedigt CA-ICT studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Nu en in de toekomst. Loket MBO ICT heeft daarom docenten en praktijkopleiders de afgelopen periode opgeroepen om ICT-talenten aan te melden die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. Na het verstrijken van de aanmeldperiode heeft de jury uit de vele aanmeldingen de winnaars geselecteerd. banner caict awards2

De afgelopen periode stelden we u de volgende vragen. Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Door werken en leren te combineren? Door door te stromen naar een hoger niveau? Of vanwege andere redenen? Gecombineerd met de oproep om uw talenten vooral te nomineren hebben zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers aangedragen. Met de studiebeurs die aan deze award verbonden is, kunnen de winnaars hun talent verder ontwikkelen via cursussen en/of een (vervolg)opleiding.

Mede namens CA-ICT feliciteren we onderstaande talenten van harte met het winnen van een studiebeurs ter waarde van €2.500: