CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. ij roepen daarom docenten en praktijkopleiders op om ICT-talenten in 2018 aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. 

banner caict awards

Hiervoor stellen we u de volgende vragen.. Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Heeft uw student het werken en leren knap weten te combineren? Is de student aan het doorstromen naar een hoger niveau? Of heeft u andere redenen? Met deze oproep om uw talenten vooral te nomineren hebben zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers al vaak met succes aangedragen. Met de studiebeurs die aan deze award verbonden is, kunnen de winnaars hun talent verder ontwikkelen via cursussen en/of een (vervolg)opleiding. Zeer de moeite waard dus!

U kunt iemand nomineren voor de CA-ICT Awards in één van de volgende categorieën:

  • The Climbers : mbo’ers die van een mbo-niveau opleiding (niveau 2, 3 of 4) doorstromen naar een ICT-opleiding van een hoger niveau (t/m een hbo-opleiding). 
  • The Active learners : mbo’ers die werkend leren en een mbo-opleiding combineren met een baan. 
  • The Challengers : De mbo-ICT-student die zich buitengewoon onderscheidt.
  • The Masters 2018 : De winnaars van de beroepenwedstrijden ICT (Applicatieontwikkelaar en ICT beheerder)

Nomineren kan via het formulier: Aanmelden 2018

The Masters worden geselecteerd tijdens Skills Heroes in maart 2018. Kijk hier voor meer informatie over Skills Masters. Voor de overige categorieën doen we een beroep op u. 

Geinteresseerd? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor meer informatie.