CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Wij riepen daarom docenten en praktijkopleiders op om hun ICT-talenten aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. De deadline voor aanmelding is verstreken. Binnenkort maken we de winnaars bekend.

banner caict awards

We stelden u de volgende vragen. Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Heeft uw student het werken en leren knap weten te combineren? Is de student aan het doorstromen naar een hoger niveau? Of heeft u andere redenen? Met deze oproep om uw talenten vooral te nomineren hebben zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers met succes aangedragen. Met de studiebeurs die aan deze award verbonden is, kunnen de winnaars hun talent verder ontwikkelen via cursussen en/of een (vervolg)opleiding. Zeer de moeite waard dus!

In de volgende categorieën zijn er studenten genomineerd:

  • The Climbers : mbo’ers die van een mbo-niveau opleiding (niveau 2, 3 of 4) doorstromen naar een ICT-opleiding van een hoger niveau (t/m een hbo-opleiding). 
  • The Active learners : mbo’ers die werkend leren en een mbo-opleiding combineren met een baan. 
  • The Challengers : De mbo-ICT-student die zich buitengewoon onderscheidt.
  • The Masters 2018 : De winnaars van de beroepenwedstrijden ICT (Applicatieontwikkelaar en ICT beheerder)

The Masters zijn geselecteerd tijdens Skills Heroes in maart 2018. Kijk hier voor meer informatie over Skills Masters. De overige winnaars worden deze week geïnformeerd, waarna bekendmaking volgt via Loket ICT.