Nieuwsberichten

Algemeen

Geslaagd voor LPI's Linux Essentials en CompTIA's A+

We hechten waarde aan verhalen van studenten en alumni. Op deze website staan al veel testimonials van CA-ICT Award winnaars. Tot een half jaar geleden vooral van MBO'ers. Loket ICT gaat in de toekomst meer aandacht besteden aan testimonials vanuit zowel VO, MBO, HBO als WO. Een nieuwe website is in de maak. Ter introductie van deze nieuwe koers hierbij de testimonial van zij-instromer Daniƫl Verdaasdonk.

Lees meer over: Geslaagd voor LPI's Linux Essentials en CompTIA's A+

Oracle Academy Day; Power To The Teachers

De certificeringen van Oracle zijn onlangs opgenomen in het overzicht van diplomavergelijkingen (Blauwdruk ICT). Hiermee is voor opleiders inzichtelijk gemaakt welke courses inhoudelijk verwant zijn met de ICT-kwalificatiestructuur. Op 23 oktober organiseert Oracle de Academy Day voor docenten om nader kennis te maken met het programma.

Lees meer over: Oracle Academy Day; Power To The Teachers

NASC continueert activiteiten Loket MBO ICT

Netherlands Academy Support Centre (NASC) is al jarenlang actief binnen het ICT-onderwijs als het gaat om het bevorderen van marktconforme kennis en certificering. Met ingang van 1 september neemt InAspire afscheid van de activiteiten van Loket MBO ICT. In overleg met InAspire en CA-ICT is besloten dat NASC deze activiteiten continueert.

Lees meer over: NASC continueert activiteiten Loket MBO ICT