DisclaimerLoket MBO ICT

Disclaimer

Privacy
Op deze site gebruiken we cookies om het internetverkeer van gebruikers vast te leggen. Onze server herkent uw IP-nummer en registreert de pagina's die u bezoekt. Met deze gegevens kunnen we de kwaliteit van onze site controleren en verbeteren.

Inhoud
Hoewel deze site zeer zorgvuldig is samengesteld, sluit Loket MBO ICT iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, typografische fouten, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is. Loket MBO ICT geeft geen garanties over de juistheid en volledigheid van de content, informatie en de bijbehorende afbeeldingen gepubliceerd op deze website. De website wordt en onderhouden en beheerd in Nederland en is daarom gepubliceerd vanuit een Nederlands perspectief.

U bent zelf verantwoordelijk voor het beschermen van uw computer tegen verstoringen, spyware of virussen die mogelijkerwijs optreden of actief worden bij het downloaden van items. We raden u aan een anti-virusprogramma op uw computer te installeren en het up-to-date te houden.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of op rechten van derden kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Loket MBO ICT behoudt zich het recht om, op elk moment en zonder kennisgeving, inhoud van de website te herzien en te verwijderen.

Copyright
Alle rechten in de tekst, rangschikking, afbeeldingen, template en andere materialen op deze website zijn het copyright van Loket MBO ICT of van derde partijen die inhoud beschikbaar hebben gesteld. Het Loket MBO ICT logo is eigendom van de Loket MBO ICT. Alle andere handelsmerken, productnamen en bedrijfsnamen of logo's gepubliceerd op deze website zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Loket MBO ICT is niet aansprakelijk voor gebruikers die copyright rechten overtreden.

Algemene voorwaarden
Op alle producten en diensten van LoketMBOICT zijn de algemene voorwaarden van toepassing.