CA-ICT moedigt studenten aan om hun ICT-talent te ontwikkelen. Vakmensen in de ICT zijn tenslotte hard nodig. Wij riepen daarom docenten en praktijkopleiders op om hun ICT-talenten aan te melden, die volgens hen in aanmerking komen voor een studiebeurs van CA-ICT. 

banner caict awards

Heeft uw student of uw stagiair een mooie prestatie geleverd? Heeft uw student het werken en leren knap weten te combineren? Is uw student aan het doorstromen naar een hoger niveau? Of heeft u andere redenen? Met deze oproep om uw talenten vooral te nomineren kunnen zowel praktijkopleiders als docenten hun kanjers met succes aandragen. Met de studiebeurs die aan deze award verbonden is, kunnen de winnaars hun talent verder ontwikkelen via cursussen en/of een (vervolg)opleiding. Zeer de moeite waard dus!

In de volgende categorieën kunt u studenten nomineren:

  • The Climbers : mbo’ers die van een mbo-niveau opleiding (niveau 2, 3 of 4) doorstromen naar een ICT-opleiding van een hoger niveau (t/m een hbo-opleiding). 
  • The Active learners : mbo’ers die werkend leren en een mbo-opleiding combineren met een baan. 
  • The Challengers : De mbo-ICT-student die zich buitengewoon onderscheidt.
  • The Masters 2018 : De winnaars van de beroepenwedstrijden ICT (Applicatieontwikkelaar en ICT beheerder)

The Masters worden geselecteerd tijdens Skills Heroes in maart 2019. Kijk hier voor meer informatie over Skills Masters. Voor de overige winnaars doen wij een beroep op U! Meld hier uw ICT-talenten aan.